Директора львівської школи №98, де потруїлись діти, звільнили

3907 0
У Львові комісія управління освіти завершили перевірку щодо отруєння дітей у школі №98. В результаті було видано наказ про звільнення з посади директора даного навчального закладу.
Фото: molbuk.ua, volynpost.com

Фото: molbuk.ua, volynpost.com

Як повідомили в департаменті гуманітарної політики ЛМР сьогодні, 25 вересня, за результатами службового розслідування комісією управління освіти по ситуації, яка склалась у СШ №98, видано наказ управління освіти ЛМР про звільнення з посади директора даного навчального закладу.

Окрім цього, начальника відділу освіти Сихівського району м. Львова зобов’язано розглянути питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності заступника директора з господарської роботи СШ №98 та скерувати клопотання в комунальну міську четверту поліклініку щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності медсестри, яка працює у даному навчальному закладі і мала здійснювати постійну перевірку харчоблоку. Також начальник Сихівського відділу освіти має забезпечити процедуру дострокового розірвання договору з підприємцем, який надавав послуги в їдальні школи №98.

Читайте також: Як не захворіти на сальмонельоз. Шість порад

Нагадаємо. що 16 вересня було зареєстроване масове отруєння дітей після обіду у СШ №98, що на вулиці Трильовського, 12. Учні звернулись за медичною допомогою. Двох з них було госпіталізовано, 12 залишалось під наглядом лікарів. Після цього в школі розпочалась перевірка, а харчоблок закрили до вияснення ситуації. Поки результатів цієї перевірки не оприлюднили.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!