Директорка львівського «Охматдиту» написала заяву на звільнення після тривалого конфлікту

3594 0
Керівницею «Охматдиту» Олександра Бурда була два роки, її звільненню передував конфлікт у медзакладі.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

У п’ятницю, 18 лютого, директорка Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» Олександра Бурда написала заяву про звільнення з посади керівника лікарні та переведення її на посаду рядового дитячого хірурга. Інформацію про це Тvoemisto.tv підтвердила голова комісії з питань охорони здоров’я та материнства ЛОР Анна Ярмола.

Читайте також: Недовіра директорці. Що відбувається у Львівському «Охматдиті»

«Учора на президії голова Львівської облради Ірина Гримак повідомила про те, що Олександра Бурда написала заяву за власним бажанням стосовно переведення її з посади керівника лікарні на посаду дитячого хірурга», – розповіла Анна Ярмола.

Тож незабаром в «Охматдиті» призначать виконувача обов’язків директора, Анна Ярмола припускає, що це може бути один із заступників Олександри Бурди. Згодом управління майном ЛОДА оголосить конкурс на посалу керівника цього медзакладу.

Керівницею «Охматдиту» Олександра Бурда була два роки, її звільненню передував конфлікт у медзакладі. Її заступники та більшість керівників відділень ініціювали її звільнення з посади.Свої заяви вони пояснювали неефективним управлінням та відсутністю будь-якої стратегії розвитку закладу. Сама ж директорка вважала, що проблеми виникли не через погану роботу, насправді в цьому є політичний інтерес. Детальніше про конфлікт можна прочитати у матеріалі Tvoemisto.tv.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!