Дитячо-юнацьку спортивну школу у Львові хочуть відремонтувати за 11 млн грн

1200 0
Йдеться про спортивну школу на вул. У. Самчука, 8.
Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа на вулиці Уласа Самчука у Львові

Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа на вулиці Уласа Самчука у Львові

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа» оголосив тендер на 11 159 496 млн грн на ремонт та гідрозіляцію дитячо-юнацької спортивної школи на вулиці Уласа Самчука, 8. Тендер оприлюднили 2 червня, кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 12 червня, а аукціон розпочнуть вже наступного дня.  

За ці кошти планують провести капітальний ремонт та облаштувати гідроізоляцію в спортивній школі. Кінцевим терміном робіт, про що йдеться в тендері, оголошено 31 грудня 2024 року.

Читайте також: Замість підсумків шкільного року. Чи працюють у школах Львова басейни та що можна зробити

Зазначимо, що ще минулого року на території спортивної школи облаштували житло для переселенців. Проте всі роботи, про які йде мова у тендері, стосуються виключно дитячо-юнацької спортивної школи, пояснив у коментарі Tvoemisto.tv голова управління майном комунальної власності Львівської обласної ради Андрій Білоус.

«Модульне містечко для переселенців встановлювали в Стрийському парку, біля нашого закладу, займалась цим міська рада. А те, що опубліковано в тендері, стосується тільки спортивної школи. Дещо там частково ремонтували в минулому році, а цього року займаються вже опаленням, вентиляцією та гідроізоляцією», – каже він. 

Також читайте: 

  • У Львівській територіальній громаді є 127 шкіл, та лише у 15-ти з них працюють басейни. Ще два планують відкрити цього року у вересні, тобто на початку навчального року. Доля ще кількох невідома: потрібні чималі кошти, аби їх відремонтувати, відновити. Тvoemisto.tv дізналося, в яких школах діти під час уроків мають можливість плавати, чому далеко не всім учням пощастило пірнути в басейн при школі та яка ймовірність того, що цього року запрацює решта шкільних басейнів. Читайте тут

Володимир Федорович

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!