На правах реклами

Дизайн для сотень лайків: інстаграмний стиль житла

462 0
Соцмережі заполонили нашу реальність і стали чимось буденним. З поширенням YouTube, TikTok та Instagram з’явилася професія, що вимагає постійного афішування власного життя – блогер. На перший погляд, все максимально просто – знімаєш короткі відео, трансляції і стріми, але щоб контент був сприйнятливим і цікавим, надзвичайно важливо створити відповідну локацію. У цій статті поділимось крутими ідеями облаштування інстаграмного інтер’єру, що збирає сотні лайків.
Джерело: Unsplash.com

Джерело: Unsplash.com

Підбираємо дизайн за напрямом діяльності

Інстаграм-френдлі інтер’єр може бути абсолютно різним і певною мірою це залежить від напрямку блогерства. Розглянемо найбільш популярні.

  • Кулінарний блог. Якщо ви практикуючий кухар, головний акцент інтер’єру становить робоча зона кухні. Вибираючи кухонний гарнітур, звертайте увагу на спокійні кольори і не нав’язливий дизайн (адже головною в кадрі має бути їжа, а не меблі). Кухні в стилі Хай-Тек із гладкими фасадами і нейтральними кольорами підійдуть оптимально. Зверніть увагу на однотонні стільниці. На чорній або білій поверхні фото страв виглядатимуть дуже контрастно. Додайте яскравий акцент і фотозона готова.

 

  • Зйомка реакцій на шоу. Якщо ви фільмуєте огляди на різноманітні програми, то рекомендуємо облаштувати робочу зону в темних кольорах, додати LED-підсвічування і мінімальний декор. Обов’язково варто купити зручне комп’ютерне крісло і стіл із анатомічною формою.

 

  • Лайф-стайл блог. Один із найпопулярніших напрямів  це транслювання свого життя в прямому ефірі. Ваші підписники оцінять велику кількість дзеркал, яскраві елементи дизайну та оригінальні меблі. Естетика і унікальність  ось, що популярне сьогодні.

 

  • Блог матусі. Дитинство асоціюється із чимось ніжним, веселим і наповненим щастям. Для фото і відео блогу, пов’язаного із материнством, чудово підійде будь-який світлий і екологічно адаптований інтер’єр. Ніжні відтінки, натуральні матеріали, м’які меблі, милі іграшки  все це відмінно доповнить антураж вашого Instagram.

 

  • Гейм-блог. Ведення ігрових стрімів найкраще проводити в кімнаті із приглушеним світлом і хорошою звукоізоляцією. Необхідно купити геймерський стіл із функціональними надбудовами, зручне крісло із повним регулюванням і функцією «релаксу» та прикрасити кімнату відповідним декором.

 

  • Тревел-блог. Подорожі по земній кулі приваблюють мільйони підписників. Зазвичай контент для такого блогу знімається поза межами дому, але частина часу припадає на підготовку і збори валіз. Рекомендуємо спроектувати стильну гардеробну кімнату, прикрасити стіни картами, додати відповідний декор.

 

  • Технології. Розповідаєте про новинки в світі високих технологій? Тоді вам підійде стиль інтер’єру Хай-Тек, який часом виглядає майже космічно. Меблі-трансформери, невагомі деталі, роботизована техніка, скляні поверхні і цікаві інтеграції  такий симбіоз підкреслить стилістику блогу.

 

Спроектувати і облаштувати гарну локацію вам допоможуть оригінальні меблі від інтернет-магазину TABURETKA.UA. Нехай ваш Instagram рясніє все новими і новими фоловерами!

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!