«Джерело» проводить благодійний збір макулатури. Як долучитися

1528 0
На зібрані кошти в центрі планують замінити всі вікна
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» проводить благодійний збір макулатури. Мета – замінити старі вікна у всьому центрі.

До збору долучалися багато людей: мешканці Сихова, декілька шкіл, Львівський державний університет внутрішніх справ та низка львівських компаній, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: "Джерело" зібрало 5,5 тис. грн на транспорт для особливих дітей

За цей час було зібрано майже 10 тонн макулатури, що дало можливість замінити вікна для однієї з груп, яка навчається в центрі. Однак ще треба замінити понад 50 вікон, відтак, жителів Львова закликають долучитися до цієї ініціативи.

Долучитися до проекту можна через сторінку в соцмережі Facebook, а також зателефонувавши за номером  097 945 69 38.

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований в 1993 році, з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 23 роки роботи центру допомогу отримали близько 5 000 дітей та молоді віком від кількох тижнів до 35 років. Сьогодні  тут  щодня займаються 150 дітей та молоді, 200 родин в місяць отримують консультаційний супровід та реабілітаційні послуги, в яких виховуються діти з порушеннями розвитку. Всі послуги центру – безкоштовні. «Джерело» частково фінансується з міського бюджету міста Львова та здебільшого з благодійних надходжень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!