У Львові дітей з особливими потребами запрошують на гуртки

4939 1
Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» розпочинає набір у післяобідні гуртки для дітей з особливими потребами. До занять запрошуються вихованці центру, а також діти з неповносправністю з усього міста, які бажають долучитися до творчості та розвивати власні здібності.
фото: cvety-flower.pp.ua, ready-rest.com, ditvora.com.ua,

фото: cvety-flower.pp.ua, ready-rest.com, ditvora.com.ua,

Загалом діти мають можливість відвідувати чотири гуртки.

При Центрі діє музично-танцювальний гурток «Віночок», де діти з особливими потребами танцюють, співають та грають на музичних інструментах. Дані заняття відвідують діти від трьох до 14 років.

Також завдяки гуртку «Ерудит» діти з неповносправністю мають можливість здобувати навики роботи з комп’ютером.

Читайте також: Львові в Парку культури встановлять інклюзивний дитячий майданчик

Окрім цього, працює арт-терапевтичний гурток «Умілі ручки», під час якого діти займаються малюванням, ліпкою та аплікацією та театральний гурток «Веселка».

У планах відкриття спортивного та гуртка соціально-побутової адаптації.

Слід зазначити, що з травня «Джерело» отримало можливість збільшити кількість дітей, які відвідуватимуть заняття, а також запровадити нові.

Варто зазначити, що займатися у гуртках діти отримали змогу завдяки одній з львівських компаній, яка підтримала даний проект, передбачивши в бюджеті кошти на оплату праці фахівців та витрати на матеріали.

За детальнішою інформацією щодо роботи гуртків звертатися до координатора гурткових занять у «Джерелі» Ольги Заревич за тел. (098) 592-14-60.

Довідка:

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» вже понад 22 роки працює для дітей та молоді з особливими потребами. Щоденно програми Центру відвідують 150 дітей та молоді з неповносправністю.

Метою діяльності Центру є надання можливості дітям та дорослим з особливими потребами досягти максимальної самостійності, розвинути їхні здібності, побутові і соціальні вміння для найбільш повної інтеграції у життя сім’ї, громади та суспільства.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
26 Квітня, 2016 15:30
axabnrg 19 квітня у Києві відбулась Міжнародна конференція «Розвиток сільських територій в умовах децентралізації: стан, можливості та ризики»:
[***]://agropolit.com/spetsproekty/85-metod-groysmana-abo-detsentralizatsiya-po-ukrayinski
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!