Екскурсія для лінивих. Як віртуально відвідати Львівську оперу

4017 0
Відтепер побувати у найбільших оперних театрах України можна в режимі онлайн.
Фото: Yusypovych.com

Фото: Yusypovych.com

Із нагоди 150-річчя Національної опери України, компанія Google спільно з Міністерством культури створила 3D-тур оперними театрами України

Читайте також: У Львові обрали керівника органної зали

Перейшовши на сайт, можна вибрати необхідний театр та здійснити 3-D тур різними залами. Кожну екскурсію супроводжує голос віртуального екскурсовода.

Окрім Львівського Національного Академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, віртуально можна відвідати:

·         Національний академічний театр опери та балету України імені Тараса Шевченка;

·         Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської;

·         Одеський національний академічний театр опери та балету;

·         Київський національний академічний театр оперети.

Спеціально для проекту відзняли понад 300 панорам із залами театрів та показали їх форматі відео 360 градусів. Здійснити екскурсію можна й в окулярах віртуальної реальності.

Це не перша спроба здійснити віртуальну прогулянку культурними закладами України. Влітку Google Україна разом із Міністерствм культури розробили віртуальну екскурсію музеями просто неба. Відтак, можна відвідати Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!