Ексвійськкома Тіщенка таки позбавили повноважень депутата Львівської обради

869 0
Олександру Тіщенку запропонували роботу в Києві.
Фото: Олександр Тіщенко

Фото: Олександр Тіщенко

Львівська облрада на засіданні у вівторок, 27 лютого, прийняла рішення про дострокове припинення повноважень депутата Олександра Тіщенка. За проголосували 48 обранців.

Як зазначив в.о Львівської облрали Юрій Холод, Олександру Тіщенку запропонували роботу в Києві. Тож йому заборонено обіймати посаду депутата на новій роботі. 

Зазначимо, Олександр Тіщенко був депутатом Львівської обласної ради від партії «Слуга народу» з 2020 року. За 2022 рік він задекларував 980 тис. гривень доходів та вісім об’єктів нерухомості

Додамо, що Львівська облрада не позбавила повноважень депутатку від «Української Галицької Партії» Ірину Кравець – не вистачило голосів. 

Читайте також: Ексвійськком Тіщенко хоче припинити свої повноваження депутата Львівської облради.

Крім того, сьогодні у Львівській обласній раді присягу склав новий депутат від партії «Голос» Мирослав Карпінський.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення більше п'яти депутатів Львівської облради склали свої повноваження.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!