Електропостачання у двох районах Львова планують відновити упродовж ночі

6242 0
Наразі без світла залишаються мешканці частини Шевченківського та Залізничного районів.
Фото/ Fscebbok Максима Козицького

Фото/ Fscebbok Максима Козицького

У Львові через ракетну атаку, яка сталася близько 20.25 години 3 травня, виникли перебої з електропостачанням, частина міста залишилася без електроенергії. Пошкоджено три електричні підстанції. Без світла залишилися частина Шевченківського та Залізничного районів Львова.

На «гарячій» лінії «Львівобленерго» повідомили, що їхні об’єкти не зазнали пошкоджень внаслідок ракетних обстрілів. Водночас бригади працюють на місцях, щоб відновити подачу електропостачання.

Читайте також: У двох районах Львова через обстріли немає світла

Разом з тим на «гарячій» лінії міста Львова повідомили, що фахівці намагаються вирішити проблему якнайшвидше.

«У зв’язку з аварійною ситуацією відсутнє електропостачання. Працюють служби. Очікуємо відновлення упродовж ночі», – повідомляють на «гарячій» лінії.

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Також без струму залишилися дві насосні станції. Зі слів міського голови Андрія Садового, наразі відновлюють водопостачання через альтернативні джерела електроенергії. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!