Де у Львові можна зарядити електромобіль. Інтерактивна мапа заправок

8810 0
Загалом у Львові можна знайти 62 заправки для електромобілів, з них 39 є в комунальній власності.
Фото: cdn.20m.es

Фото: cdn.20m.es

Відповідно до даних irsgroup.com.ua, станом на 1 січня 2018 року на Львівщині зареєстровано 320 електромобілів. Загалом в Україні зареєстровано 5757 електромобілів. У 2017 році в Україні було зареєстровано на 151% електомобілів більше, ніж у 2016 році. Минулого року українці придбали більше 2,6 тисяч легкових електромобілів, що у 2,3 рази більше, ніж за 2016 рік.

Tvoemisto.tv підготував для вас перелік заправок для електромобілів у Львові. Загалом у Львові можна знайти 62 заправки для електромобілів, з них 39 знаходяться у комунальній власності. Дані надані управлінням IT ЛМР та сайтом hevcars.com.ua.

Нагадаємо, 5 січня 2018 року у Львові затвердили концепцію електромобільності, котра, окрім іншого, передбачає доведення рівня використання електричного громадського транспорту хочуть до 40% від загальної кількості транспортних засобів до 2025 року. У березні стало відомо, що міськрада підписала меморандум з офісом ефективного регулювання BRDO та почала шукати підтримку в міжнародних фондах. 5 березня у Мінінфраструктури погодили 15-річну стратеію українського ринку електромобілів.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!