Е-малятко запрацює у Львові вже у січні

1940 0
Кількість необхідних документів знизиться з 37 до 1.
ФОТО: MIRROR.CO.UK

ФОТО: MIRROR.CO.UK

Кабінет Міністрів обіцяє у січні 2020 року запустити сервіс «Е-малятко» у 10 українських містах, зокрема й у Львові. Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

Відтепер у пологовому будинку можна буде отримати низку державних послуг для батьків немовлят. «Е-малятко» об’єднує 10 державних послуг, пов’язаних із народженням дитини, в одну. Крім того, кількість необхідних документів знизиться з 37 до 1.

Згодом отримати комплексну послугу можна буде також і вдома через Інтернет, і в центрах надання адміністративних послуг. Протягом цього місяця «Е-малятко» запрацює ще в 10 українських містах: Києві, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Рівному, Кривому Розі, Львові, Луцьку, Вінниці та Маріуполі.

Нагадаємо, у липні 2019 року Кабмін ухвалив рішення, що з січня 2020 року в Україні запрацює електронний сервіс для отримання адмінпослуг, пов'язаних із народженням дитини. Спочатку сервіс втілювали у якості пілотного проекту, аби до січня 2020 року виявити усі можливі несправності та виправити їх.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!