Евакуйованим левеняткам із Донеччини потрібна допомога. Як долучитися

770 0
Вони — знесилені, безпомічні і тяжко хворі.
фото: ua animals

фото: ua animals

Організація UAnimals відкрила збір коштів на лікування двох левенят, яких евакуювали з Донеччини. Необхідна сума на препарати, процедури з постійного промивання кишківника та цілодобовий нагляд наразі становить 50 тис. грн. 

Вони  знесилені, безпомічні і тяжко хворі. Під час огляду з’ясувалося, що у них повністю забитий кишківник і через це вони перебувають у критичному стані. Відповідно до результатів аналізів, найімовірніше, левенят годували звичайними кістками, що й призвело до таких тяжких наслідків для здоров’я. Обидва недорозвинені як для свого віку (їм 6-7 місяців, а на вигляд 2), адже не мали відповідного догляду та харчування, а одне  ще й сліпе.

Читайте також: На першій лінії. Історія Домівки, яка рятує тварин, що постраждали від війни

Зараз левенята перебувають в інтенсивній терапії під постійним наглядом, крапельницями та уколами, щоби вивести їх із критичного стану. Оперативне втручання на цьому етапі протипоказане, адже їхні ослаблені організми можуть не впоратися з шоком, тому ветеринари борються за життя левенят як тільки можуть.

Усіх охочих запрошують долучитися до порятунку левенят та допомогти їм якомога швидше повернутися до повноцінного життя. Посилання на збір шукайте тут.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!