Facebook запускає сервіс грошових переказів

2430 0
Соцмережа Facebook оголосила про запуск сервісу грошових переказів. Поки що така послуга доступна лише користувачам із США.

Надіслати кошти своїм друзям чи близьким можна через месенджер. При цьому комісія стягуватися не буде. Сервіс миттєвих грошових переказів поки що доступний тільки користувачам соцмережі в США.

Щоб переслати гроші кому-небудь із друзів у Facebook, необхідно натиснути на значок $, вибрати потрібну суму, натиснути на кнопку «Pay» і додати карту Visa або MasterCard, із якої будуть списані гроші.

Читайте також: Профіль facebook можна буде передавати у спадок

Facebook відзначає, що, залежно від банку, гроші можуть опинитися в розпорядженні одержувача від 1 до 3 банківських днів. Окрім того, у компанії створять спеціальний відділ, який буде боротися з можливими випадками шахрайства. Додатково переказ коштів можна буде захистити пін-кодом та сенсором Touch ID.

Джерело: Економічна правда


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!