«Фест» планує звести багатоповерхівку на вулиці Героїв Майдану

5284 0
У Львові на вулиці Героїв Майдану планують звести житлову багатоповерхівку із торгово-офісними приміщеннями.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

У Львові у районі вулиць Героїв Майдану та М. Глінки, планують звести житловий будинок. Депутати планують на черговому сесійному засіданні, 8 липня, розглянути проєкт ухвали «Про затвердження детального плану території у районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки». У рішенні йдеться про будівництво житлового комплексу на шість поверхів із вбудованим підземним паркінгом та торгівельними приміщеннями внизу.

Розроблення детального плану території у районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки виконавчий комітет міськради погодив ще у 2017 році.

Територія у районі вул. Героїв Майдану, знаходиться в історичному ареалі Львова, її площа − 3,6 га. Вона входить до різних зон, зокрема до зони Т-2 (зона транспортної інфраструктури (вулична мережа); Г-2 (торгово-ділові зони місцевого значення); Г-3 (навчальні зони); Ж-1 (зона садибної житлової забцдови); Ж-2 (зона малоповерхової квартирної забудови) та Р-3 (рекреаційні зони озеленених територій загального користування).

На цій території передбачається нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими приміщеннями громадського призначення. Гранична поверховість проектованої житлової забудови в межах ДПТ становить до шести поверхів включно.

У пояснювальній записці до ухвали вказано, що замовником ДТП є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, а платником − ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест».

За даними аналітичної системи YouControl, серед засновників ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест» є «Компанія з управління активами «Актив» та «Холдинг емоцій «!Фест», який зареєстрований в Австрії. ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест» заснований у 2011 році. Серез засновників Юрій Назарук та Андрій Худо. Основний вид діяльності − діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування, а один з інших − надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!