Фестиваль писанок у Львові в розпалі. Фото

2692 0
До 19 квітня біля Домініканського собору львів'яни та гості міста можуть відвідати виставку півметрових писанок. Поряд із експозицією діє й Великодня арт-майстерня, де усі охочі, дорослі і діти зможуть взяти участь у майстер-класах із створення свічок-писанок, весняних пташок та інших Великодніх символів. Пропонуємо вам фото із відкриття Фестивалю.
фото: http:www.032.ua

фото: http:www.032.ua

Цьогоріч у Галереї писанок можна побачити великодні символи від Львівської бізнес-школи УКУ, Навчально-реабілітаційного центру «Джерело», Студії образотворчого мистецтва «СОМ», УДЮМКів міста Львова, переселенців з Криму, Донецької та Луганської областей, а також митців Іванки Войтович, Євгенії Рябчун, Оксани Андрущенко, Наталії Черних-Трицятник та інших.

Королевою експозиції стала триметрова писанка, прикрашена елементами ткацтва. Створили триметрову красуню маленькі львів'яни під куруванням митця Лілеї Квасниці та відомої художниці Уляни Нищук-Борисяк.

Джерело фото: 032.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!