Фігуристка з Москви у вишиванці під «Щедрик» представила Україну на Олімпіаді

15848 0
Уродженка Москви одягла для виступу вишиту сорочку з елементами національного орнаменту.
фото: REUTERS

фото: REUTERS

16-річна українська фігуристка Анастасія Шаботова виступила в одиночному катанні у командних змаганнях на Олімпійських іграх в Пекіні. Про це повідомляє УНІАН.

Уродженка Москви одягла для виступу вишиту сорочку з елементами національного орнаменту, а для музичного супроводу Анастасія обрала шедевральну мелодію Миколи Леонтовича «Щедрик».

Читайте також: Другий день Олімпійських ігор. Як виступили українські спортсмени

Шаботова принесла збірній України чотири бали та стала серед одиночниць сьомою. Наша команда, за яку також виступали танцювальний дует Олександра Назарова – Максим Нікітін та спортивна пара Софія Голіченко – Артем Даренський, у підсумковому протоколі опустилася з 8 заліковими пунктами на останню, десяту, позицію. 

У командному заліку лідирує ОКР (45 балів), на другому місці США (42), на третій позиції Японія (39). Командні змагання фігуристів завершаться 7-го лютого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!