FlixBus відновлює рейси з Медики до міст Польщі, Нідерландів та Німеччини

4062 0
Квитки доступні для бронювання.
Фото: Міністерство інфраструктури

Фото: Міністерство інфраструктури

Перевізник FlixBus відновлює рейси з прикордонної Медики до низки міст Польщі. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Читайте також: Авіасполучення і залізницю запустять раніше, ніж планували

Звідти прямими рейсами можна буде доїхати до Перемишля, Жешува, Кракова, Катовіце, Вроцлава, Берліна, Гамбурга чи Амстердама та інших міст. Квитки доступні для бронювання. 

«Насамперед поновлюємо ті лінії, які раніше мали найбільший попит серед наших пасажирів і запуск яких можливий з урахуванням сьогоднішніх обмежень на кордонах. В тому числі дві лінії відправляються з прикордонної Медики – щоб дати можливість нашим пасажирам з України дістатися інших міст Європи. Наступні лінії будуть запущені поступово впродовж найближчих тижнів», – розповів керуючий директор FlixBus в Україні та Польщі Міхал Леман.

Починаючи з 28 травня з Медики відправлятимуться дві лінії FlixBus:

  • N1360: Медика – Бремен. За маршрутом: Медика – Перемишль – Жешув – Краків – Катовіце – Вроцлав – Котбус – Берлін – Гамбург – Бремен
  • N20: Медика – Амстердам. За маршрутом: Медика – Перемишль – Жешув – Краків – Катовіце – Вроцлав – Дрезден – Хемніц – Гессен – Зіген – Бергіш Гладбах – Леверкузен – Дюссельдорф – Дуйсбург – Амстердам

Загалом же лініями FlixBus у Польщі вже з 28 травня можна буде дістатися до понад 30 європейських міст, у тому числі 14 у Польщі та 19 у Німеччині та Нідерландах. Основні напрямки включатимуть:

  • Польща: Варшава, Вроцлав, Краків, Катовіце, Закопане, Познань, Кельце, Жешув, Перемишль
  • Німеччина та Нідерланди: Берлін, Гамбург, Ганновер, Бремен, Дортмунд, Дрезден, Бонн, Амстердам

Крім того, 28 травня стартують також окремі лінії FlixBus у Німеччині, які доповнять польські напрямки – з однією пересадкою можна доїхати, зокрема, до Мюнхена, Франкфурта-на-Майні, Лейпцига або Штутгарта. Раніше компанія також поновила свою діяльність у Чехії, Хорватії та Португалії.

Перевізник запевняє, що після кожного рейсу автобуси дезінфікуватимуть, а пасадири й водії будуть зобов’язані носити маски, користуватися антисептиком і дотримуватися дистанції. Водій оглядатиме квитки безконтактно. Пасажирів просять перевіряти правила перетину кордону в умовах пандемії завчасно й мати з собою документи.

Читайте також: Коли у Львів приїдуть перші іноземні туристи

Нагадаємо, у червні минулого року FlixBus повноцінно вийшов на український ринок. А з кінця липня минулого року він почав виконувати рейси зі Львова, Києва, Рівного та Житомира до Європи. Фактично FlixBus уже був присутній на українському ринку з червня 2016 року і продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт та інші міста. Проте пасажирів безпосередньо перевозив партнер компанії LEO Express.

Компанію FlixBus заснували у Мюнхені. З 2015 року компанія FlixBus працює на міжнародному ринку та надає послуги перевезення у Франції, Італії, Австрії, Нідерландах, а також закордонні регулярні рейси в Іспанію, Англію, країни Скандинавії, Центральної і Східної Європи.

Читайте також: Польща планує відкрити кордони з 15 червня

Додамо, що з 15 березня в Україні скасували всі міжнародні поїзди через пандемію коронавірусу. 21 травня у Польщі дозволили сезонним працівникам перебувати у Польщі без карантину, а іноземні студенти, які навчаються у Польщі, зокрема і з України, відтепер зможуть в’їжджати до країни під час коронавірусного карантину. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!