FlixBus запустив рейс зі Львова до Кракова та Праги. Розклад, вартість

2378 0
Автобусним партнером FlixBus на цій лінії став український перевізник TransTempo.
Фото: Flixbus.ua

Фото: Flixbus.ua

Європейський автобусний перевізник FlixBus запустив два нові міжнародні рейси з Києва до Кракова та Праги через Львів. Про це Tvoemisto.tv повідомили в пресслужбі компанії.

Читайте також: FlixBus запускає рейси між містами України через Львів

Рейс Київ – Прага вирушатиме 4 рази на тиждень о 17:00, о 00:50 прибуватиме до Львова, о 7:30 ранку – до Кракова, і о 16:30 до Праги. Назад автобус відправляється 5 разів на тиждень о 20:00 з Праги, з прибуттям до Львова об 11:30 наступного дня і о 19:30 до Києва.

Маршрут лінії: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків – Катовіце – Оломоуц – Брно – Прага. Автобусним партнером FlixBus на цій лінії став український перевізник TransTempo. Купити квитки можна на сайті перевізника.

Автобуси зберегли брендування компаній-перевізників, з зеленими наліпками на борту «In cooperation with FlixBus». У компанії обіцяють, що під час подорожі будуть дотримані протиепідемічні заходи.

Додамо, що ЄС до 31 липня продовжив заборону на в’їзд українцям з туристичною метою до Шенгенської зони. Натомість полетіти в Європу можна за певних умов, зокрема на навчання чи роботу. Відкриті для українців кордони можна переглянути на інтерактивній мапі МЗС, що періодично оновлюється.

Читайте також: WizzAir відкриє чотири рейси зі Львова до міст Італії

Нагадаємо, у червні минулого року FlixBus повноцінно вийшов на український ринок. Із 25 червня компанія відновила міжнародні перевезення, зокрема й через Львів.

Компанію FlixBus заснували у Мюнхені. З 2015 року компанія FlixBus працює на міжнародному ринку та надає послуги перевезення у Франції, Італії, Австрії, Нідерландах, а також закордонні регулярні рейси в Іспанію, Англію, країни Скандинавії, Центральної і Східної Європи.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!