WizzAir відкриє чотири рейси зі Львова до міст Італії

2414 0
Два рейси хочуть відкрити ще цього року.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Угорська лоукост-компанія WizzAir цього та наступного року планує відкрити чотири рейси зі Львова до італійських міст. Про це йдеться у системі бронювання на сайті авіакомпанії.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

Зокрема зі Львова до Верони можна буде полетіти з 29 березня двічі на тиждень: у понеділок та п’ятницю. Вартість квитків починається від 1,5 тис. грн.

Зі Львова до Катанії (Сицилія) WizzAir також літатиме двічі на тиждень – у вівторок і суботу. Квитки можна придбати від 1,7 тис. грн. Рейси відкривають із 30 березня.

До Мілана (Мальпенса) зі Львова можна буде полетіти з 7 вересня 2020 року. Рейси виконуватимуть двічі на тиждень: у понеділок і п’ятницю. Квитки коштують від 860 грн.

Також авіакомпанія відкрила продаж квитків на рейси до Рима (Чампіно). Зі Львова туди можна буде полетіти з 16 серпня, по середах і неділях. Квитки коштують від 1680 грн. Квитки на всі анонсовані рейси можна придбати на сайті авіакомпанії.

Нагадаємо, WizzAir відкрила у Львові базу літаків та відновила рейси з львівського аеропорту.

Читайте також: ПЛР-проблема або Чи потрібний цей тест для виїзду за кордон

Додамо, що навесні Італія була епіцентром коронавірусу в Європі. Наразі ситуація стабілізувалася, але ЄС до 31 липня продовжив заборону на в’їзд українцям з туристичною метою до Шенгенської зони. Натомість полетіти в Європу можна за певних умов, зокрема на навчання чи роботу. Відкриті для українців кордони можна переглянути на інтерактивній мапі МЗС, що періодично оновлюється.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!