Фонд гарантування продасть нерухомість Мегабанку в центрі столиці

854 0
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на аукціон колишнє відділення АТ «Мегабанк» у центрі Києва. Стартова ціна – 50 млн грн.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

23 лютого в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу об’єкта нерухомості, що розташований у центральній частині міста Києва. На торги виставлено колишнє відділення банку – нежитловий двоповерховий будинок на вулиці Богдана Хмельницького, 64. Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

Виставлена на продаж будівля розміщується у самому центрі Києва – у пішій доступності (за 800 м) одразу до трьох станцій метро «Університет», «Золоті ворота» та «Театральна». Загальна площа об’єкта нерухомості – 690,8 кв. м.

Читайте також: Нацбанк продав елітну базу відпочинку під Києвом майже за безцінь

Початкова ціна реалізації лота – 50 млн грн. Торги відбудуться за класичною (англійською) моделлю аукціону. Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «МЕГАБАНК».

Нагадаємо, Національний банк 21 липня 2022 року ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ «Мегабанк» через неплатоспроможність.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!