Фонтан «Водолій» у Львові відновлять за новим проектом

3386 0
Перший проект реконструкції фонтану був розроблений ще у 2007 році.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

Для реконструкції та відновлення фонтану «Водолій» на вулиці Коперника розробляється новий проект, інформує прес-служба ЛМР з посиланням на начальника відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Ігоря Савку.

Читайте також: «Чо ти стартуєш?!». Як мешканці Кульчицької об’єдналися проти забудови

«Проект реконструкції та відновлення фонтану був розроблений ще у 2007 році. Оскільки проект не був реалізований, деякі його деталі є застарілими, а деякі – втраченими. Також за цей час відбулося багато змін, як у цінах на матеріали, так і, можливо, з’явилися нові, сучасніші підходи до виконання цих робіт», – говорить Савка.

Фонтан «Водолій» розташований навпроти пам’ятника Маркіянові Шашкевичу і датується 1970-ми роками. Його авторкою є львівська художниця Теодозія Бриж.

Нагадаємо, що раніше проект реконструкції фонтану віддали організації, яка його розробляла, для аналізу та допрацювання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!