Гарбузове лате та лабіринти з сіна: львів’ян запрошують на осінній пікнік

7875 0
У львівському Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького проводжатимуть теплі осінні дні незвичним пікніком – з гарбузами, лабіринтами з сіна, червоним листям та іншими дарунками осені, інформують організатори.

На пікніку готуватимуть гарбузовий сік, смаколики та особливе гарбузове лате. Працюватиме майстерня з виготовлення осінніх прикрас та капелюшків, живопису та догляду за осінніми квітами, а також – карвінгу по гарбузах.

У програмі також незвична акція «Підвішена книга» та швидкі побачення.

Крім того, на осінньому пікніку буде Дівочий модний салон (модна барахолка) з благодійною складовою.

«Якщо ви любите проводити з коліжанками час під ритмічну музику за філіжанкою кави та приміряти новий гардероб, тоді обов’язково повинні завітати на дівочий модний салон. Там зможете приміряти речі молодих львівських дизайнерів, принести свої, придбати чи продати, а найголовніше – вилучені кошти підуть на допомогу сім'ї загиблого Героя Віктора Гурняка», – кажуть організатори.

Коли: 13:00, 2 листопада, неділя.

Де: Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!