Гірникам ДП «Львіввугілля» обіцяють виплатити зарплату за жовтень-листопад

793 0
На зарплати гірникам скерували понад 200 мільйонів гривень.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На зарплати гірникам скерували понад 200 мільйонів гривень. Кошти за бюджетною програмою «Реструктуризація вугільної галузі» надійшли минулого тижня, інформує пресслужба ЛОДА.

Фінансовий ресурс у сумі 219 млн грн скерували на виплату заробітної плати гірникам ДП «Львіввугілля». Кошти вже надходять на особові рахунки працівників, відтак виплатять заробітну плату усім працівникам держпідприємства за жовтень та листопад 2020 року.

Читайте також: Гірники шахти «Лісова» припинили підземний протест

Нагадаємо, що у листопаді ВРУ підтримала рішення про зміни до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» в частині ринку природного газу.  Ними передбачалось виділення 1,4 млрд грн на виплату зарплати гірникам України до кінця року та погашення заборгованості, що виникла на даний момент.  Йшлося в тому числі й про державні шахти Львівщини, які є у складі ДП «Львіввугілля».

На території області працює 7 шахт, 6 з них у складі державного підприємства «Львіввугілля». Це шахти «Вiдродження», «Лiсова», «Червоноградська», «Великомостiвська», «Межирiчанська» та «Степова».

Додамо, 9 грудня гірників шахти «Лісова» ДП «Львіввугілля», півтори доби протестували під землею. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!