Глава МЗС Іспанії прибув до Києва

673 0
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Міністр закордонних справ Іспанії Хосе Мануель Альбарес прибув до Києва з візитом. Про це іспанський дипломат повідомив у своєму Twitter, передає Європейська правда.

«Щойно прибув до Києва, щоб передати прихильність та підтримку Іспанії народу та уряду України у захисті її суверенітету, миру та свободи; а також підтримати та подякувати співробітникам посольства Іспанії в Україні за їхню роботу», – написав Альбарес у середу.

Читайте також: На випадок «найгіршого сценарію» в Києві готують більше тисячі пунктів обігріву

Нагадаємо, Євросоюз та інші міжнародні партнери нададуть 25,5 млн євро для покриття термінових енергетичних потреб України. Кошти спрямують через Фонд енергетичної підтримки України, що був створений Енергетичним співтовариством за ініціативи Єврокомісії.

Єврокомісарка з питань енергетики Кадрі Сімсон наголосила, що напередодні зими міжнародна підтримка енергетичної системи України набула особливої ваги. Зокрема, ЄС та інші міжнародні партнери продовжать постачати в Україну необхідне обладнання для енергооб’єктів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!