ГО Андрія Садового хоче орендувати комунальні приміщення в центрі Львова

1730 1
Сім років ці приміщення орендувала «Самопоміч».
Фото: lvivcenter.org

Фото: lvivcenter.org

Громадська організація «Інститут просвіти», засновником якої є міський голова Львова Андрій Садовий, хоче орендувати комунальні приміщення на 5-му поверсі в будинку на пл. Міцкевича, 6/7. Про це йдеться в ухвалі, яку запропонували до розгляду на сайті ЛМР.

Читайте також: Відтепер державне й комунальне майно здаватимуть в оренду через інтернет

Йдеться про приміщення на 5-поверсі будинку площею 318,2 кв. м, які з 2012 року й до нині орендує об’єднання «Самопоміч», втім учора вони заявили про переїзд у офіс на Сахарова, 42, де зараз діє ГО «Інститут просвіти», натомість інститут переїде на Міцкевича.

Згідно з ухвалою, ГО «Інститут просвіти» просить надати ці приміщення в оренду терміном майже на три роки без права передачі у суборенду для статутної діяльності. Вартість оренди у проєкті ухвали не зазначають, утім у останні роки «Самопоміч» платила за ці приміщення 30,61 тис. грн на місяць.

Як ідеться на сайті Youcontrol, керівником ГО є Андрій Садовий, серед засновників також екснардепи від «Самопомочі» Олег Березюк, Олег Лаврик та Оксана Сироїд, заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач і член «Самопомочі» Остап Процик.

Читайте також: Львівська фірма купила приміщення на Дорошенка за 30 млн грн

Додамо, Будинок 6/7 на розі вулиці Коперника та площі Міцкевича протягом століття служив кінотеатром із різними власниками та назвами. Останніми до 2007 року тут функціонували кінотеатри імені Лесі Українки та «Касандра».


Читайте також:
10 Жовтня, 2019 12:10
Володимир 318 гектарів? Непоганий будиночок.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!