Голова ЛОДА вимагає закрити у Львові ресторани і фітнес-центри

3780 0
Максим Козицький каже, що міська комісія ТЕБ і НС дозволила роботу закладів громадського харчування і спортивних залів всупереч постанові Кабміну та рішенню обласної комісії.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Голова Львівської ОДА Максим Козицький вимагає скликати позачергове засідання Львівської міської комісії ТЕБ і НС та заборонити діяльність закладів громадського харчування, фітнес-центрів і спортзалів у місті. Відповідний лист опублікувала сьогодні, 3 липня, пресслужба ЛОДА.

Зокрема, Максим Козицький каже, що міська комісія ТЕБ і НС 24 червня дозволила роботу закладів громадського харчування, фітнес-центрів і спортивних залів з кількістю відвідувачів до 10 людей всупереч постанові Кабміну від 20.05.2020 №392 та рішенню обласної комісії ТЕБ і НС від 22 червня. Відповідно, таке рішення може приймати лише регіональна комісія з питань ТЕБ і НС.

Читайте також: Запам’ятайте це, якщо вже зібралися на шашлик, у спортзал чи Карпати

«Доводжу до Вашого відома, що рішення про послаблення карантинних заходів приймається на підставі подання головного державного санітарного лікаря регіону, з урахуванням оцінки епідемічної ситуації. Проте, подання на послаблення карантинних заходів, тим більше послаблення заходів у місті Львові, не було», – йдеться у листі.

Очільник ЛОДА вимагає невідкладно скликати позачергове засідання міської комісії ТЕБ і НС та привести її рішення до вимог постанови КМУ і рішення обласної комісії, тобто, заборонити у місті діяльність ресторанів, фітнес-центрів та спортзалів.

Нагадаємо, адаптивний карантин в Україні продовжили до 31 липня, проте право посилювати чи послаблювати карантинні заходи надали місцевій владі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!