Голова ЛОДА закликає допомогти зібрати кошти на медобладнання та захист для медиків

2810 0
Львівщина має бути консолідованою, каже Максим Козицький.
Фото: Біомед

Фото: Біомед

Голова Львівської ОДА Максим Козицький закликає усіх небайдужих долучитись до збору коштів на медобладнання та засоби захисту для медичних закладів Львова та області. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

Читайте також: Львівська лікарня швидкої допомоги отримала надсучасні апарати штучної вентиляції легень. Фото

Максим Козицький звертається до людей доброї волі, бізнесменів, депутатів усіх рівнів та меценатів.

«Ми завжди були краєм відповідальних, свідомих, патріотичних, готових на жертовність і самопосвяту людей. У боротьбі з епідемією ми не можемо ділитися на політичні табори, на конфесії, на прихильників тих чи інших лідерів. Ми маємо стати єдиною, сильною, консолідованою нацією, яка готова гідно і з честю подолати чергове непросте випробовування! Мусимо діяти швидко та ефективно!», – ідеться у зверненні.

За детальною інформацією щодо збору коштів потрібно звертатися до координатора за телефоном +380(67) 370 52 77 (Ірина).

Перераховувати кошти можна за реквізитами БО «Із янголом на плечі» (Благодiйна органiзацiя), ЄДРПОУ/ДРФО 41411833, АТ КБ «Приватбанк» (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 325321), рахунок: No UA593253210000026008053785175 (Поточний рахунок), валюта UAH (Українська гривня), призначення платежу: Благодійний внесок.

Читайте також: Коронавірус і карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Нагадаємо, т. в. о. директора департаменту охорони здоров'я ЛОДА Андрій ЛОДА повідомив, що Львівщина планує закупити 60 апаратів штучної вентиляції легень, на закупівлю 20 з них оголошено тендер, а 40 хочуть закупити за спрощеною процедурою, що дозволяє зробити ухвалений парламентом закон про запобігання поширенню коронавірусу в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!