Офіс львівської ІТ-компанії отримав престижну архітектурну нагороду

17583 0
У грудні 2016-го року головний європейський офіс SoftServe, що знаходиться у Львові, отримав нагороду Міжнародного архітектурного конкурсу «Дім 2016 - Кришталева Цегла» за найкращу будівельну інвестицію з обох боків східного кордону Європейського Союзу.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

«Організатором конкурсу є Польське житлове товариство у м. Люблін, яке щороку визначає кращі житлові, адміністративні та побутові будівлі у десяти регіонах Польщі, України та Білорусії і є найбільшим міжнародним оглядом архітектурних та інженерних досягнень будівництва у Східній Європі», - повідомляють на сторінці SoftServe Career у Facebook. Журі оцінювали новаторство будівлі, застосування сучасних будівельних технологій, якість просторової забудови тощо.

Будівля головного європейського офісу SoftServe, у якій розміщені офіси, конференц-зали та розробницький центр, знаходиться на вулиці Садовій, 2а. Тут часто проводять конференції, дискусійні платформи, форуми.

Читайте також: Історія успіху SoftServe: як компанія зі Львова підкорює світ

«Дизайн, атмосфера, кожен елемент цієї будівлі надихає, дає простір і сили для розвитку креативних ідей та їх втілення у життя, - наголосив Тарас Вервега, член Ради Директорів компанії SoftServe. - Це місце, де гармонійно поєднався стиль, елегантність і водночас комфортні умови для роботи».

7-поверховий офіс, який спланував головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, є незвичним для Львова. Таким його роблять 5 особливостей: прозорі стіни кабінетів, унікальний і продуманий дизайн, облаштовані місця для відпочинку й ко-воркінгу, просторий спортивний зал і великий паркінг.

Нагадаємо, відкрили головний офіс  SoftServe у Львові 20-го квітня 2015-го року.

Довідка. SoftServe – одна з найбільших українських IT-компаній, розробник програмних продуктів та додатків. Надає широкий спектр послуг у сферах оптимізації програмного забезпечення, хмарних технологій, мобільних рішень, дизайну та розробки користувацьких інтерфейсів, безпеки, а також Великих Даних (BigData)/Аналітики для галузей охорони здоров’я, роздрібної торгівлі, автомобілебудування та інших. У компанії працює 4000 спеціалістів. Розробницькі та представницькі офіси компанії є у Північній Америці, Східній, Західній та Північній Європі. Два головні офіси компанії є в Остіні (штат Техас, США) та у Львові.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!