Графіки відключень у Києві: коротко цифрами

716 0
У столиці продовжують застосовувати стабілізаційні відключення.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

«Сьогодні працювали у графіках. На завтра ще чекаємо обмежень», — написав гендиректор Yasno Сергій Коваленко у Facebook.
 
Через актуальність теми рівномірності відключень електроенергії, гендиректор енергетичної компанії поділився даними роботи мереж у Києві.
 
«У Києві усі споживачі (за виключенням критичної інфраструктури) розподілені за трьома групами. Це ми бачимо у графіках стабілізаційних відключень. Далі кожна група розбита на 10 підгруп або груп ліній. І групи, і підгрупи формуються відповідно до потужності, а не до кількості будинків. На кожну чергу зараз орієнтовно припадає 35-45 МВт», — зауважує Коваленко.
 
Таким чином, на інфографіці кожен стовпчик — група ліній. Цифра на стовпчику  це відсоток часу, протягом якого ця підгрупа ліній була зі світлом минулого тижня.
 
«Бачимо, що по підгрупах відключення відбуваються досить рівномірно. Звісно, є відхилення, але різниця між підгрупами загалом не є суттєвою. За такої кількості споживачів, локальних аварій та інших деталей розподіл виглядає нормальним»— пояснює гендиректор Yasno Сергій Коваленко.
Отож, завтра у Києві продовжуватимуться стабілізаційні відключення, подивитись графік відключень світла кияни можуть тут, а жителі Київської області – тут.
Ігор Ющенко

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!