Політична реклама

Громадська рада при ЛОДА підтримала у другому турі виборів Олега Синютку

2013 0
Консультаційний орган є найбільшим в Україні, складається з трьохсот громадських організацій з усієї Львівщини.

Команда Громадської ради при Львівський ОДА більшістю голосів підтримала у другому турі виборів голови Львівської ОТГ Олега Синютку.

«Позиція нашої команди однозначна – Львів повинен рухатися у європейському напрямку. Переконані, що Синютка – це саме той лідер, який здатен вирішити проблемні питання міста, які накопичилися за останні 15 років. Тому закликаємо львів’ян прийти у неділю, 22 листопада, на виборчі дільниці та зробити свій вибір на користь європейського майбутнього розвитку Львова», – йдеться у заяві Громадської ради.

Пояснюючи крок з підтримкою, голова Громадської ради Андрій Болюбаш нагадав, що цей консультативно-дорадчий орган не вдалося би створити без Олега Синютки.

Болюбаш додав, що робота за каденції Синютки на посаді голови ЛОДА між Громадською радою та адміністрацією будувалась на принципах відкритості та відповідальності.

Свою підтримку Олегові Синютці висловили також голови комісій Громадської ради: Галина Царьова, Степан Білас, Зоряна Іванків, Сергій Хараху та Юлія Сегеда.

Громадська рада при ЛОДА є найбільш представницькою в Україні, складається з трьохсот громадських організацій з усієї Львівщини.

Нагадаємо, Олега Синютку на голову Львівської ОТГ також підтримали лідер ВО «Свобода» на Львівщині Руслан Кошулинський та представник партії «Громадянська позиція» Володимир Гірняк.

Львівська міська ТВК 1 листопада оголосила результати виборів голови Львівської ОТГ і призначила другий тур виборів на 22 листопада. 

За остаточними результатами, за Андрія Садового проголосували 40,09% виборців (91 131 голос), а за Олега Синютку – 31,1% (70 682 голосів). Відповідно, розрив між кандидатами склав 8,99%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!