Політична реклама

Кошулинський у другому турі підтримав Олега Синютку

1903 0
Політик рекомендував би львів’янам робити вибір на користь того кандидата, який запропонував краще бачення розвитку Львова.
Фото: 24 Канал

Фото: 24 Канал

Лідер ВО «Свобода» на Львівщині, кандидат на голову Львівської ОТГ Руслан Кошулинський, який у першому турі зайняв третє місце, підтримав кандидатуру Олега Синютки у другому турі виборів.

«Кого влаштовує транспортна схема, яка є сьогодні є у Львові, той нехай підтримує Садового, а кого не влаштовує те що сьогодні робиться у Львові, той повинен голосувати за іншого кандидата – Олега Синютку», – заявив Кошулинський в ефірі одного із львівських телеканалів.

Він додав, що рекомендував би львів’янам робити вибір на користь того кандидата, який запропонував краще бачення розвитку Львова.

Читайте також: Порошенко заявив, що Львів точка опори для України і закликав голосувати за Синютку

Кошулинський каже, що як мешканець Личаківського району Львова віддав би свій голос за кандидата, який пропонує краще вирішення проблем міста і це, за його словами, Олег Синютка.

Нагадаємо, Львівська міська ТВК 1 листопада оголосила результати виборів голови Львівської ОТГ і призначила другий тур виборів на 22 листопада. 

За остаточними результатами, за Андрія Садового проголосували 40,09% виборців (91 131 голос), а за Олега Синютку – 31,1% (70 682 голосів). Відповідно, розрив між кандидатами склав 8,99%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!