Громадський транспорт у Львові працюватиме у режимі спецперевезень

8363 0
Посилений карантин продовжили до 12 квітня.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Громадський транспорт у Львові працюватиме у режимі спецперевезень. Таке рішення ухвалила міська комісія ТЕБ і НС сьогодні, 30 березня.

Читайте також: У Львові ввели обмеження «червоної зони»

Як пояснив міський голова Львова Андрій Садовий, транспорт переходить у режим спецперевезень, а безкоштовний проїзд для всіх пільгових категорій призупиняють. Спеціальних посвідчень не потрібно, але у міськраді сподіваються, що транспортом користуватимуться лише ті, хто має добратися на роботу.

Кількість транспорту не зменшуватимуть.

Магазини непродовольчої групи та будівельних товарів працюватимуть лише на виніс та за попереднім замовленням. Непродовольчі ринки, а також змішані ринки (продовольчої та непродовольчої групи товарів), мають бути зачинені.

Відкриття літніх майданчиків відтермінували до 12 квітня. Усі заклади харчування продовжують працювати лише на виніс та адресну доставку.

Читайте також: Дитячі садочки у Львові переходять у режим чергових груп 

Нагадаємо, що дитячі садочки переходять у режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють. 

 

 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!