Helsi запустить у додатку сповіщення про прийоми до лікаря

934 0
Щоб отримувати push-повідомлення, потрібно у налаштуваннях смартфона дозволити застосунку надсилати сповіщення.
ФОто: GETTY IMAGES

ФОто: GETTY IMAGES

Електронний медичний сервіс Helsi в електронному кабінеті повідомлятиме людей про кожний новий запис до лікаря та завершений прийом. Про це йдеться у Facebook сервісу.

Щоб отримувати push-повідомлення, потрібно у налаштуваннях смартфона дозволити застосунку надсилати сповіщення. У самому застосунку здійснювати налаштування не потрібно. Такі повідомлення зможуть отримувати й батьки, якщо відбудеться запис або завершений прийом у дитини. Для цього треба в застосунку попередньо зареєструвати дитину в розділі «Пов’язані особи». Також у додатку тепер можна буде поскаржитися на прийом. Для цього потрібно натиснути відповідну кнопку під записом у застосунку. 

Читайте також: Куди скаржитися, якщо в лікарні вимагають гроші чи відмовляють у наданні безкоштовних послуг. Пояснення 

Helsi обіцяє опрацьовувати та перевіряти такі скарги. Якщо з'ясовуватиметься, що запису насправді не було, то його статус змінять на такий, що не відбувся. Також люди можуть поскаржитися на помилковий запис до медичного закладу, який має зв'язатися з лікарем та відповісти пацієнту.

Зазначимо, раніше користувачі державного електронного медичного сервісу Helsi почали помічати в себе записи про відвідування приймань у лікарів, на яких ніколи не були. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: Helsi

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!