Хлібопекарський завод ексрегіонала вже частково запрацював на Львівщині

9974 0
Завод входить до групи «Кулиничі», власником якої є ексрегіонал 7 скликання Володимир Мисик.
Фото умовне

Фото умовне

Хлібопекарський завод у Оброшино, який входить до групи компаній ексрегіонала Володимира Мисика, вже частково розпочав свою роботу, проте офіційного відкриття ще не було. Про це Tvoemisto.tv повідомив заступник керівника департаменту економічної політики Львівської ОВА Орест Гринів. 

«Він вже на фінальній стадії, всі будівельні роботи завершено. Там створюється близько 2,5 тисяч робочих місць, в тому числі працевлаштуються ВПО з Харківської області. Час офіційного відкриття має визначити сам інвестор, але наскільки нам відомо, там все готово і він вже частково працює», – зазначив чиновник. 

Також він додав, що на його думку відкриття передбачено на лютий або березень, проте фінальний вердикт все ще за інвестором. 

Читайте також: ​​Власником хлібопекарського заводу, який збудують на Львівщині виявився ексрегіонал. Що кажуть у ОВА 

Зазначимо, що завод входить до групи «Кулиничі», власником якої є колишній член «Партії регіонів» сьомого скликання Володимир Мисик. Згідно з інформацією з ресурсу «Чесно», екснардеп тричі фігурував у антикорупційних розслідуваннях, зокрема був помічений у владних зловживаннях, тендерних махінаціях, махінаціях з природними ресурсами. 

Що ж до політичної кар’єри, то з 2012 до 2014 років був членом «Партії регіонів», до цього, з 2006 до 2012, депутат Харківської міськради від тієї ж партії. Також у січні 2014 року голосував за пакет «законів про диктатуру». 

Нагадаємо, що нещодавно мовилось, про те, що у Обухівський хлібопекарський завод інвестували 20 млн євро.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!