На Львівщині з'явиться новий хлібопекарський завод, у який інвестують 20 млн євро

3266 0
Окрім заводу, відкриють пекарні, де одразу ж продаватимуть продукцію.
Фото: vidomosti-ua.com

Фото: vidomosti-ua.com

На Львівщині сьогодні заклали капсулу у фундамент нового хлібопекарського заводу. Його збудують на території області та інвестують 20 мільйонів євро. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Завод частково збудують з потужностей, які перевезли з Харківщини. Окрім заводу, відкриють пекарні, де одразу ж продаватимуть продукцію. Згідно з новими вимогами, які набули чинності в Україні, об’єкт матиме бомбосховище для працівників.

Читайте також: Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

«На добу вироблятимуть 150 тонн хлібних виробів. Використовуватимуть різні технологічні стадії випікання, що дозволить заморожувати продукцію з використанням роботизованого логістичного центру з надсучасним компресорним обладнанням. Не втрачаючи якості, зможуть постачати продукцію всій Україні та працювати на експорт», – каже він.

Додамо, що роботу отримають 500 вимушених переселенців з Харкова та 2500 місцевих мешканців. Запуск діяльності планують вже у квітні 2023 року.

Нагадаємо, що на Львівщині підписали перший договір оренди державного майна з релокованим підприємством. У коментарі Tvoemisto.tv у відділі інвестиційної політики департаменту економічної політики Львівської ОВА зазначили, що йдеться про київську компанію «Спецбудмаш», яка переносить до Львівскої області частину своїх потужностей. Також на Львівщині збудують новий сільзавод, який розташується на території Трускавецької громади у селі Модричі. Перелік заводів, які планують запустити в області свою роботу, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv за посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!