«Hold Strong Ukraine». Ілон Маск підтримав Україну

40972 0
Після вторгнення Росії в Україну прибув супутниковий зв’язок Starlink від компанії Ілона Маска
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Мільярдер, засновник компаній «SpaceX», «PayPal», Neuralink і The Boring Company, генеральний директор «Tesla Inc.» Ілон Маск висловив підтримку Україні. «Україно, тримайся сильною», – написав він у своєму Twitter.

Читайте також: «Я так пишаюся народом у цій країні». Відомі світові актори, співаки та знаменитості підтримали Україну

Нагадаємо, що 28 лютого в Україну прибув супутниковий зв’язок Starlink від компанії Ілона Маска. Це супутникова система, завдяки якій можна отримати доступ до інтернету у важкодоступних куточках Землі. Starlink не залежить від традиційної інтернет-інфраструктури, тому його не можна легко відключити. Він більш стійкий до кібератак, тому в умовах війни потрібен Україні.

Поки українці відстоюють свою державу, все більше світових зірок – співаків, акторів, режисерів та інших знаменитостей – продовжують підтримувати Україну у війні з Росією. Хто побажав Україні перемоги, дивіться тут.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!