Христина Соловій презентувала третій сингл із нового альбому

3541 0
Вихід другого альбому Христини Соловiй «Любий друг» запланований на 26 жовтня.

Христина Соловій презентує третій сингл «Шкідлива звичка» з нового альбому «Любий друг». Це перша пісня, яку співачка написала у співавторстві з рідним братом Євгеном. Над аранжуванням вона працювала зі своєю новою групою, яку зібрала навесні для запису альбому.

«Десь влітку 2015 року у нашій батьківській львівській квартирі було дуже сонячно. Євген награвав на гітарі якісь красиві акорди і я відразу наспівала мелодію. В той же день написала текст. Коли ми створювали аранжування, мені хотілось, щоб під неї було приємно ностальгувати за минулим літом і тим, що трапилось цього літа», – розповідає Христина.

Читайте також: Христина Соловій презентувала відео з найшвидшим піаністом світу

Робота над новою піснею проходила одразу на чотирьох студіях. Почалася вона на Boutique 888 Studioу тандемі з Мілошем Єлічем. Задля запису барабанів музиканти завітали до легендарної Малої концертної студії БЗЗ, де були зроблені перші записи Софії Ротару, Назарія Яремчука, Володимира Івасюка та Василя Зінкевича. А зараз Христина та її музиканти працюють у String Machine Studio. Павло Литвиненко, що також відомий аудиторії як клавішник і саундпродюсер гурту «Бумбокс», створив її, фактично, для запису нового альбому. У дуеті з Павлом співачка спродюсувала фінальне звучання синглу. Мастеринг «Шкідливої звички» зробили у всесвітньо відомій Metropolis Studio в Лондоні, в якій працювали над записами Adele, Queen, Michael Jackson, U2, Lady Gaga та Rihanna.

Новий сингл доступний на Apple Musiс, iTunes, Deezer, Google Play, SoundCloud, YouTube.

Вихід другого альбому Христини Соловiй «Любий друг» заплановано на 26 жовтня. Додамо, що 7 листопада співачка презентує його у Львівській опері.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!