Хто будуватиме велодоріжку на Княгині Ольги у Львові

2875 0
Переможець тендеру має завершити всі роботи до кінця 2019 року.

Сьогодні, 8 червня, на сайті електронних закупівель Prozzorro оголосили переможця тендеру на будівництво велодоріжки на вулиці Княгині Ольги та вулиці Сахарова у Львові.

Ним стало колективне підприємство «Центр комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» з пропозицією 19 млн 890 тис гривень. Підприємство конкурувало з п’ятьма іншими компаніями та подало пропозицію на 2 млн 989 тис гривень меншу за очікувану вартість.

Директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» та позаштатний радник міського голови з питань транспортної інфраструктури Олег Шмід у коментарі Tvoemisto.tv повідомив, що йому невідомо, щоб компанія-переможець раніше будувала велодоріжки.

Читайте також: У львівському парку «Знесіння» з’явиться велодоріжка

Переможець має демонтувати частину дорожнього покриття та асфальтних конструкцій, прокласти велодоріжку, встановити дорожні знаки та здійснити благоустрій прилеглої території. Завершити роботи мають до 31 грудня наступного року.

Нагадаємо, раніше департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР вже оголошував тендер на будівництво велодоріжки по вулиці Кн. Ольги. Втім замовник відхилив всі п’ять пропозицій.

Читайте також: Олег Шмід про плани Львова будувати нові велодоріжки

Нагадаємо, торік на будівництво 7,8 км велодоріжок у різних районах міста витратили 3,5 млн гривень. Зокрема, проклали велодоріжки від вулиці Варшавської до смт Брюховичі (5,5 км), на вулиці Городоцькій (від Чернівецької до Ряшівської – 1,5 км), на вулиці Сихівській (від проспекту Червоної Калини до вулиці Кавалерідзе – 0,8 км). Цього року планують з’єднати велошляхом вулицю Княгині Ольги на проспект Чорновола.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!