Хто хоче керувати управлінням транспорту ЛМР. Деталі про кандидатів

3057 0
На посаду керівника управління транспорту Львівської міської ради подалися двоє кандидатів.
фото Олександра Шутюка

фото Олександра Шутюка

Про це у коментарі для Tvoemisto.tv розповіла Оксана Блавацька, заступниця начальника управління персоналом ЛМР. За її словами, термін подачі робіт завершився у п’ятницю, 27 жовтня. Подалося двоє осіб: Пітула Віталій Олександрович і Николишин Оксана Михайлівна.

«Я, як секретар конкурсної комісії, документи в них прийняла. Під час засідання комісії вирішуватимуть питання про їх допуск та подальшу участь у конкурсі», – зазначила вона, додавши, що деталі про кандидатів поки що не розголошують.

Дату проведення засідання ще не визначили, однак воно має відбутися найближчим часом. Допущені до конкурсу кандидати у майбутньому ще мають пройти співбесіду, скласти іспит. Поки конкурсна процедура не завершиться, в.о. керівника управління транспорту буде Олег Партика.

Читайте також: У ЛМР пояснили, чому під час марафону стався транспортний колапс

Інформація про кандидатів:

Як інформує Zaxid.net, 31-річний Віталій Пітула закінчив Національний транспортний університет за спеціальністю «Організація перевезень та управління на автотранспорті» та «Львівську політехніку» за спеціальністю «Міжнародна економіка». У 2011-2015 роках працював начальнику відділу логістики та пізніше заступником директора комунального АТП-1. Зараз він є співвласником ТОВ «Піктар-Львів», що займається виробництвом паперу, та зареєстрований як фізична особа-підприємець, який працює у сфері вантажних автоперевезень.

39-річна Оксана Николишин має інженерну освіту в галузі електроніки. З 2005 року працювала в «Укртелекомі», зокрема начальницею відділу продажів масовому сегменту.

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

Нагадаємо, від березня 2017-го року обов’язки керівника управління транспорту виконує Олег Партика, в якому раніше був головним спеціалістом управління, пізніше – заступником начальника. Попередній керівник Віктор Щир подав у відставку, пояснивши своє рішення проблемами зі здоров’ям. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!