У Львові на дівчину впала частина фасаду будинку на площі Міцкевича

8954 2
У дівчини діагностували струс головного мозку.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Із даху будинку на площі Міцкевича, 6/7, де нині триває реставрація, відвалилась частина фасаду. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: На вулиці Дорошенка частина штукатурки травмувала пішохода

«Будинок, від якого відпав елемент фасаду знаходиться на балансі міста. У цьому будинку, на замовлення управління охорони історичного середовища ЛМР, замінюють дах. Роботи розпочалися ще минулого року. Будинок в риштуванні. На момент падіння елементу фасаду на місці працювали ремонтні бригади», – розповів  голова Галицької райадміністрації Андрій Зозуля.

У дівчини діагностували струс головного мозку та госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню.

Читайте також: Зберегти не можна штрафувати. Як Львів охороняє історичне середовище

Нагадаємо, торік на площі Міцкевича почали реставрувати фасад та дах будинку №6/7. Будинок на розі вулиці Коперника та площі Міцкевича впродовж століття служив кінотеатром із різними власниками та назвами. Останніми до 2007 року тут функціонували кінотеатри імені Лесі Українки та «Касандра». 

 

 


Читайте також:
27 Травня, 2019 19:55
666 ... по всіх правилах-нормах безпеки там має бути влаштовано тунельний перехід ... щоб люди проходили ПІД дахом , а не під каменюками , які чомусь на них зверху падають ...
27 Травня, 2019 18:44
Пастор Риштування стоять від "Самопомочі", а каміння і скло падало цілий ранок, коли на 2-му поверсі "Спліт клуб" демонтував великі вікна, на зауваження вони не реагували, от і на 4-му вікні на когось таки впало !!! Але в "новинах" пишуть про аварійні будинки, напевне "сплітовські" зіїжджі "ділки" уже "порішали" !!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!