«І прийде час, коли один скаже...» Українці поширюють гасло після розстрілу військовополоненого

1173 0
Напередодні соцмережами почало поширюватися відео, де російські загарбники розстріляли беззбройного українського військовополоненого за слова «Слава Україні».
Фото: Нікіта Тітов

Фото: Нікіта Тітов

Вчора, 6 березня, у мережі опублікували відео, де російські загарбники розстріляли беззбройного українського військовополоненого за слова «Слава Україні». Tvoemisto.tv зібрало реакції українців. 

Після відео з розстрілом військового у соціальній мережі українці влаштували флешмоб і почали поширювати гасло «Слава Україні. Героям Слава».

 

 

 

На відео також відреагував президент України Володимир Зеленський. Він зазначив, що вбивці відповідатимуть за скоєне, а Україна не забуде подвигу кожного і кожної, чиє життя навіки дало волю для України.

Ілюстратор Нікіта Тітов викарбував вбитого Героя у фразі «Героям Слава».

Нагадаємо, що у мережі опублікували відео, де російські загарбники розстріляли беззбройного українського військовополоненого. На відео захисник, котрий потрапив у полон окупантів, каже: «Слава Україні». Після цього російські загарбники розстрілюють полоненого. Наразі невідомо, де і коли саме було зроблено відеозапис. На вбивство українського захисника відреагував керівник Офісу президента України Андрій Єрмак та зазначив, ще це «черговий приклад національної нікчемності» окупантів. Також на відео відреагував Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!