На правах реклами

Індустрія розваг в Україні зросла на 15%. В Codes розповіли, як можна зекономити

568 0
Попри продовження повномасштабної війни в Україні, індустрія розваг (особливо в онлайні) продовжує поступово зростати. Очевидно, що темпи розвитку не такі швидкі, як у передвоєнні роки, однак за останній рік спостерігається зростання в середньому на 15%. Це особливо резонує з 2022 роком, коли саме на розвагах українці намагалися економити найбільше.

За даними представників інформаційного сайту Codes, особливо активно розвивається саме індустрія онлайн-розваг, до якої входять багатокористувацькі відеоігри, стримінгові сервіси, а також онлайн-казино. Зокрема, гральні заклади зараз намагаються залучати нову аудиторію спеціальними пропозиціями:

 

Аналогічні пропозиції є в більшості ліцензованих гральних закладів з переліку Codes. Проте потенційним клієнтам варто враховувати, що промокоди здебільшого мають обмежений термін дії, після завершення якого не активуються.

В Codes називають декілька причин, чому індустрія розваг в Україні зростає:

  • українці намагаються відволікатися від поточної ситуації та бодай тимчасово абстрагуватися від війни;
  • деякі види розваг допомагають забезпечити необхідну соціальну взаємодію між людьми (онлайн-ігри, спільний перегляд кіно, прослуховування музики, відвідування концертів та інших заходів);
  • витрачаючи кошти на розваги, українці так чи інакше підтримують економіку, сплачуючи податки, військовий збір тощо.

 

Що важливо, в Україні поступово відновлюється індустрія розваг і в офлайні: проводять концерти, театральні постановки, кінопокази тощо. Кількість відвідувачів таких заходів також зростає, особливо в західних та центральних регіонах країни, які зараз є відносно безпечними. Втім, до завершення бойових дій говорити про повноцінне відновлення індустрії розваг в країні все ж не доводиться.

Експерти Codes вважають, що зараз одне з важливих завдань представників індустрії розваг в Україні — давати можливість громадянам підтримувати власне ментальне здоров’я та відволікатися від негативу. А тому кількість різноманітних розважальних активностей повинна зростати й надалі.

За прогнозами індустрія до кінця 2024 року може зрости ще на 5-10%. Однак ці прогнози досить неточні, адже будувати їх в умовах повномасштабної війни вкрай складно, адже багато чого залежить від ситуації на фронті та економічних перспектив України в майбутньому.

Codes — це інформаційний сервіс, який пропонує безкоштовні промокоди та купони для багатьох відомих брендів.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!