Інженери ЗСУ спільно з владою навели понтонну переправу в Іванкові

1057 0
Через тривалі дощові опади у населеному пункті розмило дамбу місцевого ставка, внаслідок чого вода впала у річку, яка проходить неподалік жилих вулиць. Працівники ДСНС продовжують роботи по відкачуванню води.
Фото: Командування Об

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗС України / Facebook

Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв заявив, що після підтоплення переправи в смт Іванків у Вишгородському районі на півночі Київської області інженерні підрозділи ЗСУ долучилися до наведення понтонних мостів там. Про це повідомили у пресслужбі Командування Об'єднаних Сил ЗС України у Facebook.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв зазначив, що тривалі опади спричинили повінь у частині Київської області. Через руйнування дамби місцевого ставка в Іванкові підтоплена тимчасова переправа.

Проте, запевнив він, у підрозділах угруповання військ, що боронять північний напрямок, є достатньо сил та засобів для подолання природних перешкод у найкоротші терміни.

«На даний час інженерними підрозділами ЗС України спільно з органами місцевої влади оперативно наведено понтонну переправу. Наразі тривають роботи з обладнання зручних під’їздів до неї», – повідомив Наєв.

Слід зазначити, що природні катаклізми не є перешкодою для виконання військовими поставлених завдань на прикордонні Київщини. Підпорядковані нашому угрупуванню військ підрозділи у разі необхідності здатні в стислі терміни виконати завдання щодо підвищення мобільності військ та своєчасно забезпечити переміщення особового складу, боєприпасів і військової техніки.

Як повідомлялося раніше, у селищі Іванків, що на Київщині через тривалі дощові опади розмило дамбу місцевого ставка, внаслідок чого вода впала у річку, яка проходить неподалік жилих вулиць. Через це водою розмило та підтопило дві вулиці селища.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!