Італійський художник намалював у Бучі вуличне графіті

1002 0
Створив його стріт-арт художник TvBoy.
Фото: Бучанська міська рада

Фото: Бучанська міська рада

На стіні однієї з будівель біля міської ради Бучі відомий італійський художник TVboy намалював графіті на тему війни. Про це повідомили у Бучанській міськраді.

Зазначається, що стріт-арт створили з використанням техніки трафарету. Зображення символізує заклик зупинити війну.

«Зупинити війну в Україні закликає увесь світ. Політики, митці, спортсмени об’єднуються у підтримці нашої країни. Дякуємо TVboy за твій художній голос для нашої спільної Перемоги!», – йдеться у дописі Бучанської міської ради.

Читайте також: у Києві демонтують пам'ятник радянському льотчику

Нагадаємо, раніше британський вуличний художник Бенксі підтвердив, що створив сім стінописів в Україні. На початку грудня минулого року кілька людей зрізали та намагалися викрасти картину Бенксі, яку він наніс на стіні розбитого військами РФ будинку в Гостомелі. Під час досудового розслідування була проведена мистецтвознавча експертиза, за результатами якої визначено вартість картини британського митця – понад 9 мільйонів гривень.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!