Авіакомпанія Wizz Air йде з України

2311 0
Група Wizz Air із 20 квітня закриває свою українську авіакомпанію «Візз Ейр Україна». Авіакомпанія буде готова до розширення діяльності в Україні, коли ситуація на ринку покращиться.

20 квітня «Візз Ейр Україна», авіакомпанія, яка наразі виконує 16 рейсів двома літаками, припиняє свою діяльність. Натомість Wizz Air Hungary буде виконувати 8 рейсів в Україну та з України. 4 червня відбудеться відкриття бази в Києві, на якій буде базуватись один літак Airbus A320. Другий літак Airbus A320, який зараз базується в Києві, буде переміщено на нову базу Wizz Air в Кошице, Словаччина. Він буде виконувати рейси із Кошице до Мілану Бергамо та Шеффілд-Донкастера з початку червня.

Із 20 квітня 2015 Wizz Air Hungary буде виконувати лише 8 рейсів в Україну та з України ‒ в Будапешт, Лондон, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Катовіце, Ларнаку і Мюнхен. Усі рейси відправлятимуться з Києва. Пасажирам, які придбали квитки на вказані рейси на дати з 20 квітня 2015 року, необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary, яка виконуватиме ці рейси з 20 квітня.

Закривають маршрути в Барселону, Валенсію, Кутаїсі, Москву, Мілан, Неаполь, Венецію. Пасажирам, які купили квитки на ці рейси, відшкодують їхню повну вартість.

У компанії такі зміни пов’язують із кризою на території Східної України, девальвацією, нестабільністю місцевої валюти та впливом контролю обміну валюти. Wizz Air Hungary буде намагатись зменшити вплив даних факторів і дасть змогу Wizz Air залишатися однією з ключових авіакомпаній на українському ринку. Авіакомпанія буде готова до розширення діяльності в Україні, коли ситуація на ринку покращиться.

Як відомо, Wizz Air є найбільшим лоукост-перевізником у Центральній та Східній Європі, пропонує рейси по більш ніж 360 маршрутами з 20 баз, з'єднуючи 110 напрямків у 37 країнах. Флот авіакомпанії складається з 55 літаків Airbus A320, - інформує прес-служба компанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!