Із понеділка у Львові закриють для проїзду вулицю Липова Алея

6079 0
Вартість робіт становить 3,4 млн гривень.
Фото: google maps

Фото: google maps

Із 5 серпня до 30 листопада у Львові перекриють рух транспорту на вулиці Липова Алея на ділянці від вулиці Зеленої до Липової Алеї, 13. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: У Львові перекриють частину Наукової. Схема об'їзду

Капітальний ремонт вулиці виконує ТзОВ «Трансбудторг». Вартість робіт становить 3,4 млн гривень. Завершити роботи мають до кінця року.

Об’їзд здійснюватимуть відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, у межах запланованої реконструкції стадіону «Україна», у Львові планують змінити організацію дорожнього руху на вулиці Липова Алея та Стуса. Вулицю Липова Алея планують розширити до трьох-трьох смуг для автомобілів, а також улаштувати серпантинний з’їзд на вулиці Стуса та окремі виїзди Дністерською, Дунайською та Раковського. На перспективу також пропонують зробити окремий виїзд на Проектовану вулицю. Реконструкцію транспортної мережі планують виконати у другу чергу, тобто після основної реконструкції стадіону.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!