Кабмін призначив нового тимчасового керівника митниці

1784 0
Структурою керуватиме Андрій Павловський.
Фото: Інтерактивна бухгалтерія

Фото: Інтерактивна бухгалтерія

Кабінет міністрів призначив т.в.о голови Державної митної служби Андрія Павловського, який був раніше заступником голови відомства. Про це пише УП.

Павловський був призначений заступником голови ДМС 4 червня, до цього він обіймав посаду директора департаменту у Міністерстві фінансів, ще раніше працював першим заступником генерального директора ДП ОК «Укрвуглереструктуризація».

Читайте також: В Україні запрацювала Нова митниця

Нагадаємо, що 24 квітня уряд звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Митної служби Максима Нефьодова. Раніше у той же день Верховна Рада підтримала створення тимчасової слідчої комісії для з питань розслідування можливих корупційних дій посадових осіб Державної митної, податкової та фіскальної служб.

В уряді заявляли, що серед причин звільнення очільників митниці та податкової – слабкі показники по надходженню в державний бюджет.

В.о голови Митниці тимчасово виконував керівник одного з департаментів ДМС Ігор Муратов.

Додамо, що наприкінці 2018 року Кабінет міністрів України розділив Державну фіскальну службу на податкову і митну служби й повідомив про намір провести конкурс на керівників новоутворених відомств.

Сергій Верланов очолив Податкову службу в травні 2019 року. Нефьодов став керівником Митної служби в липні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!