На правах реклами

Кандидат від «Голосу» Ярослав Рущишин розповість про свою програму. Де подивитись

1175 0
Ефір стартує сьогодні, 4 липня, приблизно об 11:30.

Кандидат від «Голосу» Ярослав Рущишин, який балотується від 117-го виборчого округу розповість у ефірі медіа-хабу «Твоє місто» про зміни, які необхідно впроваджувати в Україні та свою передвиборчу програму.

Читайте також: Люди Твого міста: Ярослав Рущишин

117 округ охоплює Франківський та Галицький райони Львова. Ефір стартує сьогодні, 4 липня, приблизно об 11:30. Дивитися його можна на сайтіFacebook-сторінці та YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Довідка:

Ярослав Рущишин є одним із засновників мистецького об’єднання «Дзиґа», яке працює вже понад 25 років, дало середовище для росту багатьом сучасним українським музикантам (в тому числі гурту «Океан Ельзи»), митцям, художникам, підприємцям. Він є членом та організатором Студентського Братства, почесним сенатором УКУ, засновником Унівської групи, комітету Підприємців Львівщини (КПЛ), Львівської Бізнес-школи УКУ (LvBS).

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!