Київ

Капітальний ремонт тунелів між станціями «Тараса Шевченка» та «Почайна» проведуть без зупинки руху поїздів

380 0
Але остаточні проєктні рішення будуть визначені після проходження державної експертизи.
Київський метрополітен

Київський метрополітен

КП «Київський метрополітен» наголошує, що наразі жодних змін у роботі станцій метро «Тараса Шевченка» та «Почайна» не заплановано. Відповідно до тендера з розробки проєктної документації, що відбувся в листопаді 2023 року, опрацьовується робочий проєкт планового капітального ремонту між цими станціями без зупинки руху поїздів. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Як нагадують у комунальному підприємстві, станції «синьої» лінії метро «Почайна» і «Тараса Шевченка» були введені в експлуатацію у 1980 році. Через їх фізичну зношеність виникла потреба у плановому капітальному ремонті частини ділянки тунелю між станціями «Тараса Шевченка» та «Почайна».

На сьогодні всі станції та перегінні тунелі київського метрополітену, зокрема станційні комплекси «Поштова площа», «Тараса Шевченка» та «Почайна», працюють у звичайному режимі як для пасажирських перевезень, так і для цілодобового укриття населення під час повітряної тривоги.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!