Посилений карантин у Львові продовжили щонайменше до 4 квітня

7368 0
У стаціонарах опорних лікарень області перебувають 2 753 хворих із коронавірусом (62,43%).
Фото: Bohdan Stocek for unsplash

Фото: Bohdan Stocek for unsplash

Міська комісія ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження посиленого карантину на території Львівської громади попередньо до 4 квітня.

Раніше через стрімке поширення коронавірусної хвороби та велику кількість госпіталізацій комісія ухвалила рішення про запровадження у Львові локдауну із 19 до 28 березня.

За словами міського голови, нова хвиля коронавірусної епідемії триватиме орієнтовно два тижні.

До слова, за останню добу у міські лікарні госпіталізували 63 хворих, хоча виписали лише 3 людини. У місті вивільняють місця під облаштування додаткових ліжок для лікування хворих із Covid-19.

Зазначимо, що у Львові молодша школа пішла на канікули, старші класи навчаються дистанційно. Припинили роботу всі заклади культури: театри, кінотеатри, музеї, концертні майданчики. Заклади громадського харчування мають працювати лише «на виніс» та доставку. У торгових центрах можуть працювати лише продуктові магазини, аптеки та зоомагазини. Господарські магазини працюють лише на видачу за попереднім замовленням. Салони краси та спортивні зали – лише за індивідуальним попереднім записом.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!